top of page
IMG_96E6814F7A70-3.jpg

OVER EMMA

'' Mooie, sfeervolle beelden creëren en op zoek gaan naar kleine verrassingen voor mijn lens! ''

Ik ben Emma Groenenboom, een Rotterdamse fotografe met een passie voor interieur, food en lifestyle. Vanaf kleins af aan zie ik de wereld al door de lens van mijn camera. Rotterdam is de stad waar ik woon en waar mijn hart sneller van gaat kloppen door de minimalistische en moderne architectuur. Mijn missie is om mooie, sfeervolle beelden te creëren en op zoek te gaan naar kleine verrassingen voor mijn lens. Ik ben gevoelig voor sfeer en daarom ben ik altijd opzoek naar een fijne sfeer in het interieur waar men zich thuis kan voelen en ik vast kan leggen met mijn fotografie.
Ik zoek mijn uitdaging in allerlei aspecten om van elk project een esthetisch beeld te maken. Mijn persoonlijke karakter weerspiegelt zich dan ook in mijn fotografie door de rustige, frisse en sfeervolle beelden die tot stand komen met mijn organiserende kracht. Daarnaast word ik ook heel enthousiast van nieuwe en leuke samenwerkingen met creatieve mensen zoals  interieur stylisten, meubelmakers en ontwerpers. 

Op zoek naar een (horeca-) interieurfotograaf of vastgoedfotograaf in Rotterdam? Ik help graag om het interieur van jouw huis of bedrijf op een esthetische manier in beeld te brengen door middel van professionele interieurfotografie en/of vastgoedfotografie. Naast mijn passie voor stijlvolle interieurs, word ik ook heel blij van een culinair gerecht op het bord. In opdracht van verschillende restaurants combineer ik hierbij mijn fotografische kracht voor interieur, lifestyle en food. Dit alles zorgt ervoor dat ik van elk project een uitdaging maak en een verrassing om naar uit te kijken!

Career
2014 - 2018 University of applied photography Rotterdam - Bachelor

2017 - 2018 Stage Sticky Stuff Agency Amsterdam - Fashion & interior photography assistent/ producer

2015 - heden Eigenaar EG Photography - interieur, lifestyle & food

2020 - heden  Eigenaar                                  - sieradenlabel

REFERENTIES

___

Selected clients

Wim Severein 
chef-kok en eigenaar The Millèn

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. Let your users get to know you.

Wim Severein 
chef-kok en eigenaar The Millèn

“Wij, als restaurant The Millèn, werken al sinds onze opening in juli 2018 met Emma samen. De gevraagde food- en interieurfoto’s zijn altijd spot-on! Ze begrijpt wat wij willen en wat zo fijn is, is dat ze heel snel kan schakelen en leveren met het gewenste resultaat.”

Nina Vervat
 INHUIS Plaza

” Emma begrijpt goed wat wij willen en is volledig in haar element tijdens het fotograferen. De fotoshoots bij onze klanten van nieuwe raamdecoratie en zonwering zijn een feestje en we verheugen ons altijd op het eindresultaat. Emma denkt goed mee, is enthousiast en schakelt snel, waardoor we de nieuwe beelden altijd snel kunnen gebruiken. We hopen dit nog heel lang samen te kunnen doen!”

Ana Fernandez
 
interieur stylist Barefoot styling

” Emma is professioneel, betrouwbaar en heel geduldig. We maken samen interieur producties om onze passies te bundelen. In de toekomst komen daar nog vele bij. Het is echt een genot om met Emma samen te werken! ”

Michèle vd Bouwhuijsen
marketeer & tekstschrijfster 

” Emma heeft oog voor mooi beeld en weet dit voor diverse onderwerpen (food, portret, lifestyle en interieur) heel goed vast te leggen. Emma heeft in korte tijd een geheel eigen stijl ontwikkeld, waarin ze speelt met lijnen en vormen om heel eigen foto’s te presenteren. Hiermee creëert Emma mooie, maar vooral ook pure foto’s, die geen opsmuk of filters nodig hebben. Daarnaast is Emma ook nog eens heel vriendelijk en geduldig, denkt ze graag mee en is ze erg enthousiast; kortom, een heel fijn persoon om mee samen te werken! We hebben elkaar daarom al in verschillende opdrachten kunnen versterken!”

10.jpg
4DKX0-rE_400x400.jpg
2.jpg
4.jpg

KLANTEN

___

1.jpg
7.jpg
6.jpg
0x0.png
111.jpg
11.jpg
atelier-19-logo-wit_4x-8-1.png
3.jpg
Schermafbeelding 2023-02-14 om 17.14.10.png
image.jpg
max-makelaars-logo.png
8.png
984_720x720.jpg
bottom of page